Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

PRO Bodsjö

Annons

Den 25 november åkte PRO Bodsjö till Jämtkrogen i Bräcke för att avhandla månadsmötet och möttes av Evert Blomqvist som hälsade välkommen och hoppades att alla skulle få en bra dag. Ordförande hälsade 33 medlemmar varmt välkomna denna gråmulna regniga dag och alla undrade var vintern håller hus.

Bo Toresson började med att ta upp frågan om medlemsavgiften för 2010. Eftersom distriktet sänker sin andel av medlemsavgiften med 15 kronor, beslutade mötet att medlemsavgiften sänks till 215 kronor för 2010.

Bo Toresson fortsatte med genom gång av budgetförslaget till 2010. För inkomståret 2009 har verksamheten givit ett överskott på cirka 10 000 kronor. De populära soppluncherna står för största vinsten för 2009. Sopptanterna ska ha en stor guldstjärna för sin entusiasm att varje tisdag servera god soppa med hembakt bröd.

Lottförsäljningen av PRO-lotter går bra där medlemmarna verkligen drar sitt stå till stacken.

Ordförande presenterade ett för slag till mötesdagar för 2010, där flytten blir från onsdag till sista torsdagen i månaden, och skjuter fram tiden till klockan 14.00. Mötet antog mötesplanen som också delades ut.

Sista sopplunchen för hösten 2009 kommer att serveras den 8 december men det blir gröt i stället för soppa samt skinkstut. Lars-Håkans kommer och underhåller.

Information om färdtjänst blir på januaris månadsmöte.

Ordförande avslutade mötet, därefter såldes lotterier. Därefter avåts en god lunch.

Mer läsning

Annons