Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

PRO Berg

Annons

PRO Berg har firat våren med möte i skolans matsal ”Blåklockan”. Ett 50-tal medlemmar blev hjärtligt välkomnade av ordförande Solveig Göransson som också berättade om dagens program.

Dagny Eriksson informerade om kommande resor och hoppades at fler skulle intressera sig. På varje bord fanns ett informationsblad angående Länstrafikens sommarkort som gäller seniorer fyllda 65 år och resor under juni, juli och augusti.

Både före och efter maten underhöll Olle Dillner med sång och musik. Men dagens applåder fick Jämtgubben när han uppenbarade sig med en gammal doktorsväska och berättade om de mest tokiga upplevelser han varit med om. Där var det full fart, ja han var suverän!

Den 6 juni går, eller åker, deltagarna till Solveig och Egron i Skanderåsen. Den 26 juni öppnar tombolan på torget med många lotter och fina vinster. Den 28 augusti blir det surströmming i Brånan som vanligt. Cirklarna kommer att fortsätta sedan till hösten och vintern.

Festen var då över och alla skulle återvända hem till sitt. Ute doftade det vår och björkarna lyste grönt – vilken underbar tid som kommer!

Tack alla berörda för en jättetrevlig dag.

Mer läsning

Annons