Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

PRO Åsarna/Rätan/Klövsjö

Nu har vi nått det magiska datumet 11 augusti när den hemliga resan gått av stapeln för Åsarna/Rätan/Klövsjös PRO.

Annons

Bussen fördes av skickliga, trevliga chauffören Bosse med sina glada förväntansfulla PRO:are. Det blev lite extra varv här och där men vi hamnade säkert i Färilas PRO:s revylokal. Där blev vi hjärtligt bemötta på bron och fick kliva in i denna vackra lokal med vackert dukat långbord med kaffe, smörgås och en ”gobit”. Denna fika var mycket efterlängtad.

Nu kom den riktiga överraskningen för PRO:arna.

Först välkomnades vi av Färilas PRO som sedan gav oss en information om hur deras vackra lokal kommit till. Sen släpptes det loss med härlig medryckande musik, sång och historier. Efteråt var det dags att varva ner och åka upp till kyrkan med besök i kyrkstallarna. Efter ett par timmar där börjar magarna att skrika, nu skulle det vara gott med mat.

Så fortsatte vi söderut igen och vi hamnade i Järvsö. Där väntade Kramsta gästgård med en underbar god buffé i en härlig vacker miljö. Nu gäller det att röra på sig så att inte alla somnar med magarna fulla. Det är dags att åka till Lill-Babs affär och ströva där omkring i 60–70-tal och så vidare. Där kan man njuta av allt för örat och ögat och drömma sig bort i minnen bland dessa ljuvliga blåsor. Cafeet var det nu ingen som gav ett öga, kan det bero på den tidigare buffén tro?

Ska vi nu komma till Jämtland i tid så får vi nog styra kosan norrut.

Annons