Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

PRO Åredalen

Annons

Medlemsmötet den 16 november var förlagt till S:t Olofsgården i Åre och både nya och nygamla medlemmar hade hörsammat kallelsen. Man möttes av ett trivsamt surr när lokalen fylldes av mötesdeltagarna. Punkterna på dagordningen genomgicks i rask takt under ledning av ordförande Karl-Uno Wisén. Det som blev mest dryftat var vilka olika studiecirklar som deltagarna kunde tänka sig att läsa. Den cirkel som i första hand föll flera i smaken var en med historik om och kring Karolinerna. Även datakurs och matcirkel fick intresserade medlemmars godkännande.

Årsavgiften föreslogs bli oförändrad för år 2010 och det blev också beslutat. Resa till julmarknaden på Jamtli är planerad till den 4 december om tillräckligt antal deltagare anmäler sig. 2010 års sommarresa går till Jungfrukusten, en mycket vacker kustremsa mellan Gävle och Hudiksvall. Mötet avslutades med sedvanligt gott kaffe och mjukstutar. Och sist på programmet ”som russinet i kakan”, visades Lars Molins fantastiska film Den tatuerade änkan.

För övrigt fortsätter PRO Åredalens verksamhet som tidigare med film, bingo, boule och stavgång för att alla sinnen och lemmar ska få träning.

Den 22 november hade några medlemmar ansvaret för kyrkkaffet i Duved. Det var välbesökt vid både gudstjänst och kaffebord av barn, konfirmander och vuxna kyrkobesökare. Årets sista evenemang blir julbuffé på Åre Continental Inn den 10 december.

Mer läsning

Annons