Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

PRO Åredalen

År 2009 avslutades med fest!

Annons

Det finns många trevliga mötesplatser och lokaler att välja på i Åreområdet och denna gång valde föreningen att avsluta året med fest på Åre Continental Inn torsdagen den 10 december. Många medlemmar hade sett fram mot detta och 54 deltog.

Men först medlemsmöte. Ordförande Karl Uno Wisén hälsade samtliga välkomna och Bert Pettersson informerade om programmet för dagen. Fyra nya medlemmar valdes in och välkomnades med varma applåder. Efter en stunds diskussioner beslutades att föreningen även nästa sommar tar ansvaret för St. Olovsloppets växlingsplats i Bodsjöbränna. Två studiecirklar om karolinerna, en i Duved och en i Åre, startar efter nyår. Det blir också en cirkel i datakunskap som börjar i januari.

Sommarresan till Jungfrukusten är även den klar för anmälan. En mycket trevlig resa till ett bra pris som rekommenderas till alla medlemmar i PRO. Hans och Siv Lundin tar emot anmälningar. Som vanligt gäller först till kvarn...

Vintern och våren 2010 ser ut att bli lika aktiv som tidigare. Föreningen anordnar bingo på Hamregården sista fredagen varje månad. Boulespelarna får under vintern flytta in i sporthallen i Duved och byta dag till onsdagar istället för torsdagar varje vecka. Stavgångarna får däremot kämpa som vanligt i kylan. Film visas i St. Olofsgården en gång i månaden. Slut på föreningsmötet!

Så det bästa till sist! Festen! Det var en fantastiskt julbuffé som var framdukad och ingen behövde trugas för att ta del av godsakerna. Och med god mat i trevligt sällskap är succén given. Som pricken över i får Jan Tyve utnämnas, som med dragspelsmusik och sång gjorde festen med beröm godkänd.

Mer läsning

Annons