Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Näs-Hackås-Sunne PRO

Annons

Hackås föreningshus var i år platsen för den sedvanliga vårfesten i föreningen. Här samlades ett 80-tal PRO:are för att få såväl andlig som lekamlig spis.

Ett stort antal overheadbilder visades av Anders Nylin, Ragnhildsnäset, som under vårvintern besökte Abu Dhabi och Dubai och dokumenterade den utveckling som skett. Från ett ökenlandskap till att bli en storstad där oljeinkomsterna har haft största betydelsen. Lunch/middagen stod Fredrik Berglund för som höll catering. Lotteribordet bjöd på ett rikligt sortiment och lotterna var snart slutsålda där vinnarna var helnöjda med sina vinster.

Inför resan till Alnö presenterades en förslagslista på tremannalag som spelar boule mot PRO:are på Alnö den 23 maj, ett 40-tal hade anmält sitt intresse. Dagens clou var nog bröderna Hemmingsson från Gärdsta som underhöll med musik som trakterades på olika instrument och naturligtvis fanns på repertoaren deras traktorkomp och tändkulemotorkomp. Ett tack till alla som skänkt priser till lotteriet och ett tack till dem som skötte markservicen i kök och servering.

Mer läsning

Annons