Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Logen Odens sal

Logen Odens sal har genomfört årsmöte med drygt ett 20-tal närvarande medlemmar i Odensala ordenshus.

Annons

Årsmötet innehöll sedvanliga förhandlingar och rapporter. Den avgående styrelsen redovisade verksamhet och ekonomi på ett positivt sätt och årsmötet beviljade ansvarsfrihet. Årsberättelsen innehöll bland annat rapport från bussresa under sommaren till Skärvången och Krokom. Vidare skriver föreningens styrelse om ett samarbete i form av utbildning som genomförs i samarbete med IOGT-NTO-distriktet i Västernorrland. Från föreningen deltog fem medlemmar under en kurshelg i Sandslån i Västernorrland. Föreningen konstaterar att medlemsantalet under året har minskat till att nu vara 137 medlemmar.

Föreningen avser att under kommande året fortsätta det förebyggande arbetet med att minska alkohol- och andra drogproblem i Östersunds kommun.

De senaste tio årens ordförande Björn Karlsson avgick vid årsmötet från den posten, men kvarstannar i styrelsen för andra uppdrag.

Avgående styrelseledamoten Bertil Hansson och serveringskommitténs ansvarige sedan många år Agneta Åstrand avtackades med blommor för hedervärda insatser.

Den nya styrelsen för Logen Odens sal fick följande utseende: ordförande Ida KM Karlsson, sekreterare Björn Karlsson, kassör Kjerstin Bengtsson, studieledare Ann-Britt Carlsson och till ledamot valdes Ingrid Hemmingsson. Till ersättare valdes Marianne Stålberg och Roland Sundström.

Den nyvalda ordföranden tackade för sitt och styrelsens förtroende att leda föreningens arbete och framförde årsmötets tack till serveringskommittén för riktigt gott ”semmelfika”.

Mer läsning

Annons