Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Lions club Östersund

/

Annons

Lions club Östersund Brunkullan har haft modevisning i Vinterträdgården, Folkets hus. Det bjöds på kläder för både vardag och fest. I foajén visades vårens skomodeller och fanns även på catwalken.

Klubbens president Annica Nordell hälsade alla välkomna och informerade om insamlingen Röda fjädern i Lions och Hjärnfondens regi som pågår året ut. De insamlade medlen går oavkortat till forskning av beroendesjukdomar. Nettot från modevisningen gick till Röda fjädern. Tio lotterier med fina vinster såldes snabbt ut.

Till årets Lejonkvinna hade klubben utsett Anna Brant med motiveringen att hon med sin musik och sitt sätt att vara är en glädjespridare av stora mått. En glad Anna mottog diplom och en summa pengar av presidenten.

Efter paus och utdelning av lottpriser fortsatte visningen som under hela kvällen ledsagades med musik som Bengt Olov ”Orsa” Arnsten ansvarade för med bravur.

LP Annica Nordell avslutade med att tacka publiken som kommit och önskade alla välkomna till höstens modevisning.

Ett särskilt tack till Ville Fredriksson Lions club Lit som var behjälplig vid modellernas in- och utgång på catwalken. Avslutningen med alla modeller och butiksägare på scenen blev uppsluppen när ”Orsa” lät Malena Ernmans mäktiga stämma avsluta kvällen med ”La voix”.

 Vid distriktsmötet i Härnösand valdes klubbens LP Annica Nordell till distriktsguvernör för 101-N verksamhetsåret 2009-2010. Ett tiotal Brunkullor var närvarande och uppvaktade sin president med var sin ros. Till distriktssekreterare valdes Ville Fredriksson. I distriktet ingår IT-ansvariga Kerstin Forsgren-Fredriksson och Zon 5-ordförande Agneta Jansson som dessutom är LDC-ansvarig. 2010 arrangerar Brunkullorna distriktsmötet i Östersund.

Mer läsning

Annons