Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Lions club Brunkullan

Annons

Lions club Östersund Brunkullan har genomfört sin traditionella modevisning i Vinterträdgården, Folkets hus. Deltagande firmor var Annorlunda, Burmans skor, Drivan i Åre, FininUnder, Hulda på Höjda, MaLou, Naturkompaniet och Triconor.

Lions president (LP) Astrid Åsgårdh hälsade publiken välkommen och informerade om insamlingarna till Röda fjädern i Lions och Hjärnfondens regi och om bössinsamlingen till Världens barn. Nettot av modevisningen delas mellan Röda fjädern och Världens barn.

För tredje året i rad kommer Brunkullorna att arrangera det populära projektet Sveriges julgran vid rådhuset med start nu på söndag den 29 november (första advent) och med julgransplundring söndag den 20 januari 2010. Serigrafin är i år gjord av vår jämtländska konstnär Anna Erlandsson. Brunkullans egen konstnär Liselott From ansvarar för belysning och dekorationer i granen.

Arrangemanget finansieras genom julkortsförsäljning med chans att vinna tavlor av Lena Linderholm, Anders Hultman och av årets konstnär Anna Erlandsson. Hennes tavla fanns under kvällen utställd i foajén. En glasgitarr skänkt av Arne Johansson finns också på vinstlistan. Som tidigare kommer årets tavla att erbjudas till företag och privatpersoner. Försäljningen kan följas på

www.Julgranen.eu

Under kvällen såldes flera lotterier med fina vinster.

Med ett fyrtiotal modeller och butiksägare på catwalken avslutades kvällen med att LP tackade alla som kommit. Bengt Olov Orsa Arnsten ansvarade för musiken och Ville Fredriksson inlånad från Lions club Lit, var behjälplig vid catwalken.

Mer läsning

Annons