Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Krokom

PRO Krokom höll sitt novembermöte i kommunhusets kafeteria den 13 november.

Annons

Deltagarna möttes av en musikunderhållning av Arnes Trio.

Ordförande Rolf Adolfsson hälsade 65 PRO:are välkomna till Krokom och detta budgetmöte. Inte mindre än nio nya medlemmar skrevs in i föreningen.

Agneta Henriksson från apoteket informerade om försäljningen som är på gång av apoteken, glädjande nog berörs inte Krokom av detta. Agneta tycker att det finns en fördel för kunderna att recepten ligger kvar på apoteket. Om hemtjänsten ska hämta ut medicin krävs en fullmakt. Påsar till överblivna läkemedel delades ut samt formulär om medlemsansökan till ett Pluskort där man kan samla bonuspoäng.

Kassör Ulla Henriksson hade sedan ordet då det gäller budgeten. Hon gör ett otroligt bra jobb med ekonomin, men ett lite minus tror hon det blir kommande år, då föreningen även har 80-årsresan som är gratis. Alla prishöjningar drabbar även PRO. Reseledaren Hillevi Karlsson redogjorde för resorna, adventsresan blir till Stora kyrkan i Östersund med lunch på Birka folkhögskola. Hon har även biljetter till Östersundsrevyn samt till Björn Skifs revy i Stockholm. Bara att höra av sig!

Hjördis Bohm påminde att hon har Länstrafikens busskort för seniorer, det går att köpa hos henne. Ett bra utbud för 180 kronor per månad med obegränsade resor.

God smörgåstårta serverades till kaffet. sju lotterier såldes, det är alltid bra vinster. Arnes Trio underhöll, mycket populärt av applåderna att döma. En trevlig eftermiddag.

Nästa möte är julfesten i Ytterån den 5 december klockan 16.

Den 2 november deltog PRO Krokom tillsammans med ABF och Ytteråns hembygdsförening i en sopplunch på Ytteråns Folkets hus. Lunchätarna fick nöjet att träffa Bert Åke Varg och han son Pontus. Bert Åke hade verkligen förmågan att roa sin publik med sång och historier Även soppan var förträfflig. Ett 50-tal hade hörsammat inbjudan. Tack alla berörda.

Mer läsning

Annons