Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hjärt- och lungsjukas förening

/
  • Östersunds ordförande Margareta Eriksson uppvaktas av länsföreningens ordförande Tony Olofsson.

Hjärt- och lungsjuka i Östersund firade lördagen den 12 februari tio år som lokalförening.

Annons

Ett hundratal medlemmar, de flesta från Östersund, men också Strömsund och Berg bidrog till skaran besökare som först minglade för att senare sätta sig vi dukat bord och bli serverade av bordsvärdar. En trerätters måltid serverades medan Kamraterna underhöll med lättlyssnad musik. Efter kaffet var det dags att gratulera.

Först var länsföreningens ordförande Tony Olofsson som överlämnade ett paket som innehöll en hjärtformad ljusstake av Orrefors. Nästa gratulant var Karl Wernersson som från Strömsunds lokalförening överräckte en vepa med motiv från Strömsund. Sist att gratulera var Jan Jonsson, ordförande i Bergs lokalförening som överlämnade en tupp från Persåsen. Härjedalen och Östra Jämtland kunde inte närvara varför de kommer att gratulera tioåringen vid ett senare tillfälle. Efter kaffet dansade man till Olle-Kjells.

Klockan 21 blev det ett avbrott i dansen och man bjöds på vickning. Därefter dansade gästerna till klockan 23 då festen avslutades och alla kunde gå hem med minnen från en nyfirad tioåring.

Mer läsning

Annons