Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hammerdals vävstuga

Annons

Hammerdals vävstuga hade sitt årsmöte onsdag den 18 februari i GT-lokalen, Sikås. Ett 30-tal medlemmar hade hörsammat inbjudan till mötet och som började med att alla blev bjudna på en mycket god morotssoppa, kaffe och kaka. Värdinnor var grupp fyra.

Förhandlingar tog vid. Av verksamhetsberättelsen för 2008 kunde man utläsa att föreningen har varit mycket aktiv under året. Vävstugan har medverkat vid Vårmarknaden i Sikås, skyltsöndagen i Hammerdal med försäljning och lotterier. Två arbetsaftnar har hållits och medlemmarna har vävt under året 229 meter bestående av bland mattor, dukar, schalar med mera. Vävstugan har även gjort två resor, till Väv -08 i Dalarna och till Jamtli julmarknad och förutom detta har både vår- och höstmöte hållits.

Ungefär samma aktiviteter beslutades även för 2009 på årsmötet.

Följande styrelse valdes för 2009: Inger Wigren, ordförande, Ann-Britt Jakobsson, vice ordförande, Gerd Sjödin, kassör, Carina Wikström, sekreterare och May-Lis Glantz, ledamot.

Revisorer blev Elisabet Johansson och Randi Persson. Resekommitté: Minnie Eriksson och May-Lis Glantz. Garnkommitté: Elisabet Johannson och May-Lis Glantz. Till valberedning för 2009 valdes grupp fem.

Mer läsning

Annons