Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Frösö-Sunne-Norderön LRF

Annons

sitt årsmöte den 1 februari i Sunne sockenstuga.

Stämman inleddes med att medlem Ingrid Sandberg visade bilder från Alaska och sommarens resa till bland annat Kroatien och Monte Negro. Deltagarna fick ta del av många fina bilder och intressanta berättelser.

Sedan informerade Ola Rörborn, Länsförsäkringar, om Länsförsäkringars övertagande av LRF försäkring. Han fick även svara på en del andra frågor som medlemmarna hade med sig.

Efter ett mycket gott fika följde sedvanliga årsmötesförhandlingar.

Till ny ordförande valdes Mikael Olsson som efterträder Bruno Nilsson som avtackades efter ett stort antal år av arbete och engagemang. Nya ledamöter blev Nils Björid och Ingegärd Pettersson som tillsammans med de omvalda Ingrid Sandberg och Sven-Erik Eriksson och de med ett år kvar i styrelsen, Henry Olofsson, Mats Bertilsson, Sören Imnander och Lars-Johan Örjeby ska utgöra styrelsen under detta år.

Mötet beslutade också att anta en motion till regionförbundsstämman om att arbeta för en ombudsman mellan LRF och de ek. föreningarna Milko och Swedish Meats.

Föreningen har under året haft en del aktiviteter där den största är koutsläppet i Måläng.

Denna aktivitet kommer att i år vara den 16 maj. Föreningen har även en hel del andra aktiviteter att genomföra under året då man firar 80-årsjubileum i år.

Mer läsning

Annons