Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Fors PRO

Fors PRO har hållit årsmöte.

Annons

Ett trettiotal medlemmar hade infunnit sig. Ordförande Mailis Hemmingsson hälsade de församlade välkomna och inledde mötet med ljuständning och en parentation över de medlemmar som under det gångna året avlidit. Till ordförande för mötet utsågs Mailis Hemmingsson och till sekreterare Ingrid Englund.

Till justerare av dagens protokoll, valdes Gudrun Damgren. Ordförande föredrog styrelseberättelsen, kassören Gudrun Damgren ekonomiberättelsen. Lars Linde föredrog revisionsberättelsen, vilken godkändes.

Föreningen har under det gångna året genomfört bland annat en cirkel i digitalfoto, boule och en resa till Stekenjokk tillsammans med Stuguns PRO. Så har även Nipängens boende varannan vecka bjudits på kaffe. En cirkel, som genomförts i två omgångar, med Jan-Erik Forsström som ledare, kallad ”Så minns vi 50-talet i Bispgården” har just avslutats och renderat i ett häfte, som nu finns att köpa. Det är en vandring från Kilterbäcken till ”yst'i” byn längs 87:an och minner om de blomstrande tiderna. Medlemmarna fick ta del av arbetet tillsammans med ett bildspel.

Ett populärt inslag i föreningens arbete, är soppluncherna, som serveras varannan tisdag.

Den nya styrelsen består av: ordförande Mailis Hemmingsson, sekreterare Ingrid Englund, vice ordförande och studieorganisatör Jan-Erik Forsström. Till ersättare för ett år valdes Gunilla Eriksson och Lillian Hammarström. Till revisorer och ersättare valdes Lars Linde, Erik Byström och Kerstin Kempe. Till kontaktombud valdes Eivor Wallström, Mailis Hemmingsson, Ingrid Eriksson och Gudrun Damgren. Som bingoansvariga utsågs Elvy Jönsson och Eivor Wallström. Konsumentansvarig är Inger Månsson. Reseledare: Elvy Jönsson. Till fanbärare valdes Lars Linde och Ture Eriksson.

Föreningen har minskat något, men fem nya medlemmar kunde ändå hälsas välkomna. Mötet avslutades med att soppa och smörgås serverades och kaffe och kaka.

Mer läsning

Annons