Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Folkpartiet Östersund

/

Vid Folkpartiets i Östersund årsmöte den 25 februari utsågs Lennart Ledin till ny ordförande.

Annons

Övriga i styrelsen är Kia Carlsson, Gunnar Dovner, Kjell Ericson, Pär Löfstrand, Anna Larsson, Mats El Kott, Bengt Landervik, Per-Erik Wåglin, Tomas Swanström, Finn Cromberger och Göthe Svensson.

Årsmötet antog ett uttalande där folkpartiets liberala värdegrund betonas och som innebär att den enskilde medborgarens frihet, självbestämmande och integritet sätts i högsätet i motsats till de som ser sig som företrädare för en viss samhällsklass, kollektivism eller annan livsåskådning och uppfattning om hur livet ska levas.

Inför valet i höst säger Folkpartiet ”Ja till framtiden” och hoppas att väljarna ska ge partiet förtroendet att leda Östersund. Folkpartiet vill använda förtroendet till att ge våra ungdomar en bättre förskola, skola och fritid samt ge förutsättningar för ett ökat företagande och en god företagsanda. Äldre och andra medmänniskor som saknar eller inte har samma villkor för att leva ett lika gott liv som vi andra skall i större utsträckning själva kunna påverka den omsorg och det stöd som ges av kommunen.

Mer läsning

Annons