Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Föreningsliv: PRO Rätan-Åsarna

Annons

50 medlemmar närvarade vid PRO Rätan-Åsarnas årsmöte i Böle bygdegård den 2 mars 2016.

Årsmötet började med att det intogs öl/dricka och landgång. Efter det fick Ingrid Krylén, konsumentombudsman, ordet. Många goda råd till oss konsumenter gav Ingrid samt varnade för att vi inte ska vara godtrogna i affärer.

Nu vidtog årsmötet. Ordförande Harriet Ödin hälsade välkommen till Böle och förklarade mötet öppnat. Efter parentationen spelade Harry, Irené och Inez Kärleksvisa av Alfred Rönnqvist.

Till att leda mötet valdes Birgit Martinsson Verksamhets-, ekonomisk- och revisorsberättelse godkändes av mötet och styrelsen beviljades ansvarsfrihet för 2015.

Omval på samtliga poster utom en suppleant (Agneta Olofsson avgick) och Jerry Lagé efterträdde henne. En ny revisor, Gunnar Lundqvist, valdes för 2 år.

Harriet Ödin avtackade Agneta Olofsson efter väl förrättat värv i styrelsen och Birgit Martinsson som skött klubban under årsmötet med var sin bukett tulpaner.

Nu fick medlemmarna möjlighet att titta på vår hemsida. Iréne Eriksson, hemsidesansvarig visade upp den på sin laptop.

Kaffe och kaka stod på programmet och samtidigt förrättades lottdragning på alla skänkta vinster. Under dagen underhöll Harry, Iréne och Inez (Bråna-barna) med den äran. En mycket trevlig och lärorik dag var till ända.

Harriet Ödin tackade Ingrid Krylén, musikanter, mattanter och de närvarande för visat intresse och önskade alla en fortsatt trevlig vår.

Harriet Ödin

Mer läsning

Annons