Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Föreningsliv: PRO Bodsjö

Annons

Två månadsmöten har hållits, ett den 26 mars i Hunge Folkes hus där ett 20-tal medlemmar kommit. Ordförande hälsade alla välkomna och frågade om intresse fanns för en resa till sommaren. Mötet beslutade att ordförande skall undersöka platser och priser för en resa. Information från PRO-distriktets årsmöte, där det redovisades att trippelskrapet ger många föreningar ett bra ekonomiskt tillskott. Mötet avslutades med gott kaffe och smörgås samt lotterier med många vinster, därefter spelades det bingo.

Det andra månadsmötet hölls i Sidsjö bystuga den 23 april med drygt ett 20 tal medlemmar. Ordförande hälsade alla välkomna och sedan informerades om två olika förslag till en endagars resa och mötet beslutade att resa till Hovermo-Geln-Börtnan, preliminärt den 15 juli.

Kassören Gunhild Zetterström-Berg informerade om ekonomin som är stabil och att bankbytet är klart.

Carita Modén informerade om Hunge gym och vilka träningstider som kommer att gälla för PRO.

Region Jämtland Härjedalen har kommit med förfrågan till PRO om hur vi ser på framtidens primärvård. De vill få in synpunkter senast den 18 maj. Vi kommer enligt förslag från mötet att lämna några konkreta förslag, bland annat bokning av tider med mera.

Önskemål framkom om en utbildning av hjärtstartare. Vi undersöker hur och när vi kan få en utbildning.

Dagen avslutades med sedvanligt fika, kaffe och smörgås och lotteri med många vinster.

Elsy Sandbom

Mer läsning

Annons