Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Breidablick IOGT-NTO

Annons

Lokalföreningen Breidablick av IOGT-NTO har haft årsmöte. Det inleddes med sång av Breidablickskören, vilken nu är inne på sitt tredje år.

Av verksamhetsberättelsen framkom att en hel del verksamhet klarats av. En våffelfest anordnades, som en del i det utåtriktade arbetet. I maj styrdes kosan till Kyrkås där hembygdsgården och den gamla fina kyrkan besöktes. Traditionsenligt intogs surströmming i Spikbodarna, där föreningens egne musiker Bertil Edler underhöll. En mycket välbesökt skördefest arrangerades i september. Musikcafé med rapport från resa med skänkta nödvändighetsartiklar till Baltikum var en annat mycket uppskattat program. Högtidsmöte enligt ritualer och utdelning av diplom och anordnades i november. Julfesten avslutade årets verksamhet. Förutom dessa arrangemang har föreningen deltagit i Vit jul-insamling till Världens barn, och tävlingarna Pumpen och Musikleken. Projektet ”Breidablicks nyckel till en nykter framtid” har startats.

Antalet medlemmar har tyvärr minskat. Styrelsens förslag till mötesprogram för 2010 godkändes av årsmötet. Avgående ledamöterna Kjerstin Berggren och Marina Granström-Ghetani avtackades för sina insatser under flera år.

Följande styrelse för 2010 utsågs: ordförande Anna Österholm, sekreterare Märit Magnusson, kassör Gunhild Wessén, studieledare Ingegerd Bengtsson, fritidsledare Åke Berg och övriga ledamöter Herbert Sjödin, Vivi-Ann Lindström, May-Lis Kullström och Elsa Axelsson. Till styrelsesuppleanter utsågs Ingrid Hjalmarsson, Barbro Nordlund och Marianne Eriksson.

 

Mer läsning

Annons