Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Bodums PRO

Annons

Bodums PRO höll årsmöte den 18 mars på församlingshemmet i Rossön. Ett 60-tal medlemmar satt vid de trevligt dukade borden och fick lyssna till en trio, Ramzels, från Ramsele som spelade nostalgimusik både före och efter mötet.

Ordförande Janne Hansson hälsade samtliga välkomna. De medlemmar som avlidit under året hedrades med en tyst minut och ett tänt ljus, varefter Sigbrith Hansson läste en stämningsfull dikt.

Till att leda mötesförhandlingarna valdes Janne Forsner och till sekreterare Roland Gustavsson. Justerare: Magnhild Bohm och Karin Nordström. Verksamhetsberättelsen föredrogs och visade en minskning av medlemsantalet från 161 till 158. Föreningen har varit aktiv med bland annat bingo, gymnastik, stavgång, boule, golf, fester och en resa. Tyvärr har ekonomin försämrats och styrelsen har föreslagit att som första steg halvera sina arvoden, vilket även blev årsmötets beslut, men flera insatser måste till för en ekonomi i balans. Magnhild Bohm har som ledamot i valberedningen ensam klarat av förslagen till styrelse, revisorer och övrig PRO-verksamhet och i stort gäller omval av tidigare valda ledamöter. I stugrådet blev det nyval av Elaine Olsson och i Vänner emellan nyval av Anita Lindberg. Till tidningsreferenter valdes Gun och Egon Andersson. Mötet avslutades med att fem ledamöter avtackades för skilda arbetsinsatser.

Ett lotteri med fina vinster såldes. Sen var det dags för en jättegod middag som avnjöts till underbar musik. Ordförande tackade alla som medverkat till god stämning och ett lyckat årsmöte.

Mer läsning

Annons