Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Bergs PRO

Ett 70-tal personer kom till Brånans bygdegård den 28 augusti, fulla av förväntan att smaka av årets surströmming och att få njuta av musikunderhållningen.

Annons

Den bestod av Åsarnas nya allmoge som höll igång med fantastisk bravur. Middagen avslutades med kaffe och rabarberkaka och som vanligt var allt välplanerat och mycket gott. Lotterier såldes och vinsterna, som bestod av bland annat fruktkorgar, fick sina glada vinnare.

Föreningen sätter nu igång med olika aktiviteter efter sommaruppehållet och bland annat är alla välkomna till Stensmo där det finns olika hobbyarbeten. Kaffe med smörgås finns att köpa för en ringa penning. Olika underhållningar kan även förekomma där, så håll koll efter lokal information. Annars informerar Solveig G. alla vid besöken till Stensmo, onsdagar 11-14.

Reseledare Dagny har ordnat med en bussresa till Savalen, Norge, med start den 5 oktober och har hon något mer på gång så hör hon av sig framöver.

Sedan ett stort tack och en jättestor eloge till alla som ordnat och jobbat och lagt ner energi på alla dessa aktiviteter, inte bara nu, utan hela året!

Mer läsning

Annons