Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Skrotigt i Strömsunds kommun

Om 50 år finns inte Strömsunds kommun? Styrande i kommunen tror inte det ska bli så dystert. Men, finns det några sätt att hejda det man befarar?

Vi har fin natur med möjligheter till allehanda aktiviteter. Fler arbetstillfällen behövs. Men, var rädd om de arbeten vi har. Visa lojalitet mot näringsidkare, så de orkar finnas kvar. Gå inte över ån efter vatten!

Men, framför allt skall alla hjälpa till att hålla ordning och reda i sin närmiljö. Som det är och ser ut i områden både centralt och utanför samhället är beklagligt och bidrar inte till att fler är benägna att flytta till kommunen. Man behöver bara se hur det ser ut i infarterna till samhället. Man möts av skrotupplag med varierande sortiment. Ingen trevlig syn för framförallt turister och övriga besökare, som förväntar sig att mötas av fin natur och vackra vyer.

Vi som bor här blir avtrubbade och vana att se skräpet. Även de som har hand om det hos kommunen verkar ha resignerat. Regler och riktlinjer finns för ordning och reda, men de nyttjas inte.

Åren går och upplagen fylls på med flera bilar, traktorer, båtar, med mera. Alla måste se på sin närmiljö och ställa frågan – varför sparas så mycket skräp?

Vän av ordning och reda

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel