Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

SKPF avd 30 Jämtland

Annons

SKPF avd 30 Jämtland hade årets sista möte med trivselkväll den 9 december 2008 på restaurang Sundet, Frösön.

Ordförande Rigmor Danielsson hälsade 84 medlemmar välkomna och öppnade mötet. Hon frågade om det fanns några intresserade medlemmar som kunde tänka sig att ställa upp i styrelsen till årsmötet, alla har väldigt trevligt tillsammans. Rigmor frågade även om föreningen skulle ställa upp i Tisdagsdax till sommaren, medlemmarna bad styrelsen att detta beslut. Rigmor berättade också att pensionärerna får betala över 300 kronor mer i skatt än en vanlig löntagare.

Därefter bjöds deltagarna till bords för att äta en mycket god gröt och skinkstut. Sen kom lucia, tärnor och tomte. Det var duktiga flickor med fantastiska röster och de fick sort tack. Sedan blev det dags för föreningens egen sånggrupp under ledning av Birger Lööf, och med musik av Nils Ivar Eriksson och Sture Blom. De började med ”Det strålar en stjärna” och slutade med” Låt mig få tända ett ljus”. Därefter önskade de en god jul till alla.

Rigmor tackade sånggruppen för de fina julsångerna och sedan var det dags för det kaffe med god kaka, samt dragning av lotteriet. Det blev en extra dragning på entré biljetten med fruktkorg som skänkts av en livsmedelsaffär till SKPF:s julfest.

Ordförande Rigmor Danielsson tackade alla medlemmar som kommit och önskade en riktigt god jul och ett gott nytt år.

Mer läsning

Annons