Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

SKPF avd 30 Jämtland

Annons

SKPF avd 30 Jämtland hade årsmöte på Restaurang Sundet Frösön den 9 mars. Ordförande Rigmor Danielsson hälsade ett 80-tal medlemmar välkomna. Hon bad om en stunds tystnad för under året avlidna medlemmar, därefter läste hon en fin dikt och SKPF:s sånggrupp sjöng en sång.

Årsmötet vidtog med val av ordförande som blev Irja Bergvall och sekreterare Yvonne Bolinder, som skötte det valet bra som alltid.

Sedan blev det mat som SKPF avd 30 bjöd medlemmarna på. Efter maten sjöng sånggruppen några sånger under ledning av Birger Lööf och komp av Nils Ivar Eriksson och Sture Blom.

Kaffe med god kaka samt lotteridragning. Rigmor Danielsson överlämnade blommor till styrelsemedlemmar och tackade alla för ett bra arbete. Kassör Nils Eriksson tackade avgående ordförande Rigmor Danielsson och överlämnade blommor och en gåva.