Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

SKPF avd 30 Jämtland

SKPF avd 30 Jämtland har haft en trivselkväll med medlemsmöte på Restaurang Sundet.

Annons

Det var en välbesökt kväll. Drygt sjuttio medlemmar, både gamla och nya, hade mött upp. Vice ordförande Irja Bergvall öppnade mötet och hälsade alla hjärtligt välkomna.

Sonja Ejenstam tipsade om en teaterföreställning ”Megafon med teater Barda”. Den kommer att visas på Länskulturen stora lådan vid Folkets hus den 29 och 30 april.

Information om en resa till Härnösand den 26 maj. SKPF Härnösand firar SKPF-dagen och har bjudit in föreningen att delta i firandet. Det blev uppskattat och över trettio intresserade anmälde sig direkt.

Ambjörn Sandler var inbjuden för att berätta om hur hans bok, Fånga din dag, kommit till. Han gjorde det på ett sätt som berörde alla väldigt starkt. Hans berättelse om att komma tillbaka till livet som svårt handikappad och

börja ett nytt och helt annorlunda liv, visar verkligen att ingenting är omöjligt.

Därefter bjöds på en musikunderhållning av Hasse Thor med dragspelande Ruben som av applåderna att döma verkligen gick hem. Det bjöds på mycket varierande musik som alla kände igen och även en och annan allsång.

Kvällen avslutades med lotteridragning där Ambjörn ställde upp som vinstuppläsare. Irja tackade alla som kommit och de tre underhållarna, vilka alla bidragit till att göra kvällen extra trevlig.