Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

SKPF avd 30 Jämtland

Annons

Onsdagen den 26 maj 2010 avgick en fullsatt buss från Östersund med destination Härnösand. Föreningen var inbjuden för att fira SKPF-dagen tillsammans med närliggande länsföreningar. Arrangörer var Härnösands SKPF och Ångermanlands ABF. Ordförande Sven Evert Granlund hälsade cirka 400 personer välkomna till ett soligt Härnösand och berättade om dagens program.

Sedan var det samarbetspartnernas tur att få presentera sig och ge en liten inblick om vad som händer i Härnösands kommun.

Därefter bjöds det på underhållning. Första punkten på programmet var ”Dagens revy” som lockade till många skratt. Efter en kort paus kom den som många väntat på, ”Rock-Ragge”. Han fick åhörarna att än en gång återvända till ungdomstiden och bli nostalgiska för en stund.

Alla blev snabbt återkallade till nutiden genom att det var dags för lunch. Till maten underhölls en pianist som till jämtlänningarnas ära även spelade Peterson-Bergers musik. Ett stort ack för det!

Ingvar Carlsson var inbjuden som talare och berättade bland annat om sin tid som statsminister. Sedan var det dags för mera musik. Den framfördes av ”Y-Sving”, som är en grupp äldre spelglada gentlemän. Deras repertoar bestod av sving, jazz och dansvänliga låtar.

Dagen avslutades med lottdragning och kaffe med dopp före hemfärden. Det var en buss fylld med glada resenärer och en jättetrevlig chaufför som återvände till Östersund. Alla var nöjda med resan och tyckte dagen varit bra.