Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

SKPF avd 30 Jämtland

SKPF höll sin trivselkväll med möte på restaurang Sundet den 12 oktober.

Sonja hälsade ett 60-tal medlemmar varmt välkomna, nya som gamla. Hon fortsatte med en del information, som att till exempel Östersunds kommun planerar att bygga ett seniorboende vid Skogsbruksvägen i Torvalla, i stil med det som finns på Fältvägen. Östersundsbostäder har öppnat ett bonusboende för 60-plussare. I Torvalla - Rosmarinen finns lediga lägenheter. Man renoverar även lägenheter i centrala stan.

KPR har beredningsmöte i Locknesalen, rådhuset, den 27 oktober. SKPF har öppet hus i möteslokalen, Tegelbruksvägen 12 den 20 oktober, med besök av Folksam och ABF.

Från och med nu annonserar SKPF om sina möten under Föreningsnytt.

Inbjudan från estrad Norr den 28 oktober, kostar 50 kronor.

Information om föreläsningar den 27 oktober och 24 november på ABF.

Edit informerade om en datacirkel, men enbart för nybörjare.

Anette Edenbo från Gå och löpkliniken kom och visade skor och informerade. Många provade skor och ställde frågor. Anette tackades med en fin blombukett.

Därefter serverades kaffe och en mycket god smörgås.

Nu var det underhållarnas tur. ”3badurerna” Inga-Lill, Sven-Olof, Totte, Truls och Maria var fantastiskt bra och med en mycket varierande repertoar. De berättade även härliga historier som lockade till många skratt.

Så var det lottflickornas tur.

Sonja avslutade kvällen med att säga ett stort tack till musikerna, tack till alla som kom. Välkommen igen den 9 november, då kommer naturfotografen Ranbrant och visar bilder. Underhållning av SKPF:s egen sånggrupp.