Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

SKPF avd 30

SKPF avd 30 hade våravslutning med möte på Restaurang Sundet den 11 maj. Ordförande Jorunn Åhlund öppnade mötet och hälsade alla välkomna. Det var 122 personer som hörsammat inbjudan.

Till kvällens justerare valdes Rigmor Danielsson. Jorunn informerade om följande: Folksam inga nyheter om försäkringarna. Pensionsmyndigheten har övertagit handhavandet av pensionerna. Vidare har föreningen fått checkar, värda 500 kronor/styck, från Fonus. Dessa ska överlämnas vid medlems dödsfall. Kontaktombud för detta är Gerd Axelsson.

Sonja informerade om den gemensamma avslutningen för alla som deltagit i vårens cirklar. Det blir en friluftsdag vid de fågelrika Tysjöarna med bland annat korvgrillning och kaffe. Buss avgår från Travet klockan 10 via Torget den 1 juni. Annons om resan till Döda Fallet kommer i tidningarna lördagen den 3 juli.

Mötesdeltagarna fick en liten sammanfattning om förbundets Ålandsresa. Intresset för den har varit dåligt i år. Endast 18 personer deltog från Jämtland/Härjedalen. De som åkte fick i alla fall en trevlig resa med god mat och mycket underhållning.

Görli läste en berättelse om hur barn och föräldrar hade det för cirka 30 år sedan. Intressanta minnen! Inga curlingföräldrar på den tiden minsann.

Mötet avslutades med att Jorunn tackade alla som kommit och önskade dem välkomna tillbaka vid höstupptakten.

Sedan var det dags för det lockande buffébordet som stod framdukat. Där fanns mycket mat och god mat som alltid på Sundet. Kaffe och kaka avslutade måltiden.

Kvällens underhållning bjöd Bures på. Jättebra musik som framfördes med stor inlevelse och spelglädje. Alla kände nog igen låtarna och kunde sjunga och tralla med. En duo som de flesta nog vill höra mera av.

Kvällens lottdragning kom med många vinster. Denna gång bestod vinsterna av Linneas goda tunnbröd och fina blommor i amplar.