Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

SKPF avd 30

Tisdag den 11 december samlades cirka 100 glada kommunalpensionärer ute på Frösö strand för årets sista medlemsmöte. Vår ordförande Jorunn Åhlberg hälsade oss alla varmt välkomna.

Vi hade sedvanliga mötesförhandlingar och fick en ekonomisk rapport av kassör Nils Eriksson, med redogörelse för vår ekonomi och pengaplacering. Agneta Andersson informerade om att alla studiecirklar i höst haft utökat deltagarantal, mycket glädjande. Hon tackade samtliga cirkelledare för gott arbete. Jorunn informerade att vi fått nya värdecheckar från Fonus. Den som köper ett begravningsuppdrag och är medlem ska höra av sig till SKPF för att få en check.

Efter informationsstunden bjöds på gröt och god skinkstut där alla lät sig väl smaka. Skön julsång bjöds vi på av vår egen sånggrupp Kommunalpensionärerna. Kören inledde med att sjunga Nu har vi jul här i vårt hus, sen en fin blandning av många glada och kända julsånger. Sist avslutade de med vackra Stilla natt.

Som avslutning bjöds på kaffe och pepparkaka samt prisutdelning. Lotteriflickorna hade kvällen till ära dukat upp ett prisbord, dit många gick fram och hämtade sina fina vinster.

Avslutningsvis tackar Jorunn och hela styrelsen med att önska alla medlemmar en riktigt god jul och ett gott nytt år, samt önska alla välkommen åter till nästa års första möte den 14 januari.

Text och foto: Britt Wikman