Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Skidåkning bara för vissa

Jag förstår inte varför Frösö IF ens bemödar sig med att annonsera sin barnskidskola på hemsidan då det är i princip omöjligt att få en plats om man inte redan har varit med eller är barn till någon av ledarna.

Förra året var det fullbokat direkt och jag uppmanades av Frösö IF att, inför nästa säsong, hålla utkik på hemsidan redan i oktober nu i år. Har varit in på hemsidan dagligen och man blir ju jättebesviken när man läser följande information: "Förra veckan gick det ut mail till fjolårets deltagare av barnskidskolan att det var dags att anmäla sig, tanken var att därefter lägga ut information om anmälan på hemsidan MEN de 50 platser som vi har i 2014 års skidskola blev fullbokade på några dagar därför måste jag meddela att alla platser är uppbokade".

Jag tycker inte att Frösö IF ger oss andra, som också vill ge våra barn en möjlighet att lära sig åka längdskidor, en ärlig chans att delta.

Det är ju helt uppenbart att det inte går att få en plats på Frösö IF:s barnskidskola och att alla andra barn som befinner sig utanför den utvalda skaran måste vända sig till en annan förening (som förhoppningsvis har mer rimliga villkor för anmälan).

Mitt förslag är att ni skriver detta på er hemsida istället för att inge falska förhoppningar!

Besviken förälder

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel