Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Skate it

/

(EA)
Ålder: 7+
Format: Wii

Annons
Betyg: 3 EAs skateboardsuccé släpps i en specialversion för Wii och bjuder på annorlunda kontrollösningar i en annars förenklad version av spelet som tog spelvärlden med storm härom året.
Du kan antingen styra med handkontrollen som en miniskateboard eller kontrollera brädan med hjälp av balansbrädan från Wii-fit.
Det sistnämnda alternativet lär få det att vattnas i munnen på riktiga skejtare. Att glida fram med balansbrädans hjälp är förmodligen det närmaste riktig brädåkning man kan komma i ett spel.
Men med realismen kommer också en del spelmekaniska problem. Det blir på tok för svårt för att kännas riktigt kul.
Brädan svänger lätt för mycket och det gör det svårt att orientera sig. Att vända sin figur åt rätt håll blir snart ett närmast oöverstigligt problem.
Det finns tre olika sätt att kontrollera spelet och tyvärr så känns inget av dem som en helgjuten lösning. Visst går det att ha skoj med Skate it, men man ska vara medveten om att det är en onödigt svårtuggad upplevelse på grund av bristerna i kontrollerna. Om man dessutom inte redan har en balansbräda och vill spela i det läget så blir det en dyrköpt historia.

Mer läsning

Annons