Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Skadekrisen fortsätter – Malm bars ut

Den regnvåta planen bidrog till ytterligare skadeproblem för ÖFK när Tobias Malm halkade, vred sig illa och fick hjälpas av planen.

Det var i slutskedet av lördagens 1–3-förlust hemma mot Värnamo som oturen var framme för Tobias Malm.

– Det var ingen direkt situation. Nästan ingen av oss såg det. Han halkade och vred till knät och kände att det högg till, samtidigt som det högg till i foten, berättar ÖFK:s sjukgymnast Frida Eklund.

Vänsterbreddaren vred sig i stora smärtor, men efter lindning och högläge hade smärtan lagt sig.

– Det känns stabilt när vi känner på det, så förhoppningsvis var det som en stukning.

– Förhoppningsvis inget allvarligt och inget som gått av, men det är svårt att säga i dag. Nu vill vi bara minska svullnaden så mycket som möjligt, säger Frida Eklund, som även kunde bekräfta att smällen i bröstkorgen som Modou Barrow ådrog sig i mot Ljungskile innebar två spruckna revben.

– Det är ingen större fara, men han har ganska mycket smärta. Därför spelade han inte i dag. Förhoppningsvis kan han spela nästa vecka. Men grejen med sprickor och frakturer i revbenen är att smärtan ofta kommer 1-2 veckor efteråt och kan göra ganska ont.

Ytterligare skadeproblem alltså för ÖFK som kom till spel mot Värnamo med elva spelare på skadelistan vilket innebar att endast fem spelare fanns på avbytarbänken, varav en var Dennis Widgren som var osäker till spel på förhand.