Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

"Sjögrens show i Göteborg blir av"

Annons


Christer Sjögrens jubileumsshow i Göteborg blir av som planerat. Det garanterar artistens manager Åke Malmros, som säger att alla papper nu är påskrivna med Kajskjul 105 dit föreställningen flyttas.

-Tillstånden är klara, allt är klart till 100 procent. Det blir premiär på torsdag, precis som planerat. Dessutom kommer vi att ha ett dansband efteråt, så att Arvingarna med flera kommer att spela efter showen. Det ingår i biljetten som plåster på såren.

Christer Sjögrens jubileumsshow skulle egentligen ha hållits på Trädgår'n i Göteborg, men i början av veckan sade restaurangen upp avtalet med nöjesarrangören Kepemi AB. Trädgår'n ansåg att arrangören brutit mot det ekonomiska avtalet.

-Det vart ett tjafs mellan Trädgår'n och arrangören, det är helt riktigt. Hur det gick till vill jag inte gå in på. Men ingen människa kan säga att Christer Sjögren någon gång har strulat till det, ställt in eller orsakat katastrof under sina 40 år som artist, säger Åke Malmros.

Ticnet betalar tillbaka pengar till dem som vill lösa in sina biljetter - men arrangören Kepemi gör det inte. Hur ställer du dig till det?

-Det kände inte jag till. Men det garanterar jag dig att jag ska göra allt som står i min makt för att sätta press på arrangören att antingen pengarna tillbaka eller nya biljetter, det får kunden själv välja, säger Åke Malmros.

Mer läsning

Annons