Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Sista chansen i helgen

I helgen är det sista chansen att se Kristina Hanssons utställning "Inifrån och ut – i en salig blandning" på Järpens kulturhus. Hon är först ut i Järpens kulturhus vårprogram.

Annons

Många är säkert bekanta med hennes Åremönster för tyger och brickor sedan tidigare. Hon jobbar halvtid som sjukgymnast i Åre och utvecklar sitt konstnärskap på halvtid. Det här är hennes första separatutställning. Visas till den 23 februari.

Våren i Järpen går vidare med fotokonst och video av Håkan Persson den 1-9 mars. Den 23 mars till 6 april ställer Clara Waller ut akvareller, "tok-ur" och nunor under samlingsnamnet "Intryck – Uttryck". Maria Olsson visar måleri den 27 april – 11 maj. Den 19–21 maj tar Åre gymnasieskolas estetiska program över huset. 24 maj har Sofie Åberg vernissage för Trofé, en utställning som tar sin utgångspunkt i material som glas, krita, latex, kopparplåt och blyerts. Visaas till den 1 juni.

(LT)