Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Sista chansen i helgen

I helgen är det sista chansen att se Kristina Hanssons utställning "Inifrån och ut – i en salig blandning" på Järpens kulturhus. Hon är först ut i Järpens kulturhus vårprogram.

Många är säkert bekanta med hennes Åremönster för tyger och brickor sedan tidigare. Hon jobbar halvtid som sjukgymnast i Åre och utvecklar sitt konstnärskap på halvtid. Det här är hennes första separatutställning. Visas till den 23 februari.

Våren i Järpen går vidare med fotokonst och video av Håkan Persson den 1-9 mars. Den 23 mars till 6 april ställer Clara Waller ut akvareller, "tok-ur" och nunor under samlingsnamnet "Intryck – Uttryck". Maria Olsson visar måleri den 27 april – 11 maj. Den 19–21 maj tar Åre gymnasieskolas estetiska program över huset. 24 maj har Sofie Åberg vernissage för Trofé, en utställning som tar sin utgångspunkt i material som glas, krita, latex, kopparplåt och blyerts. Visaas till den 1 juni.

(LT)