Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Sikåsbulletinen – för den som vill veta vad som händer i byn

Erland Paulsson har total överblick av vad som händer i Sikås. Den imponerande hemsida han har skapat innehåller precis allt som finns att veta om byn och dess innevånare.

Annons

Vill du veta vad om händer i den lilla byn Sikås, så kan LT rekommendera en av de mera imponerande byhemsidor som världen skådat; www.sikasbulletinen.se.

Det enda du inte kan hitta på denna sida är politiska inlägg, annars finns det knappast något som har med byn att göra som inte finns här.

Här finns nyfödda, avlidna, brudpar och alla som fyller år, även ojämnt. Här finns byn dokumenterad in i minsta detalj, från forntid, genom alla sekler, till allt som händer precis just nu. Allt som tidningarna någonsin skrivit om Sikås finns här, och du får veta allt om företag, föreningar, idrott, danser, studiecirklar, auktioner och aktiviteter av alla slag.

Här kan du läsa kommuninformation, kolla vilka lediga jobb det finns, eller om det finns ledig arbetskraft. Vill du köpa eller sälja något, berätta någonting eller uttrycka funderingar, så är detta naturligtvis rätt forum.

Här kan du studera fiskarna som simmar omkring i akvariet på Sikås-bua. Du kan lära dig om Inlandsbanan, och du kan titta på folkdansarna som dansar på banvallen och överraskar tågresenärerna, och även lyssna på den sprittande musiken. Här får du tips, till exempel om vad du ska göra med 50-öringarna som snart försvinner: ”Ge dem till Sygruppen, slantarna går till sybehör, tråd och resår”.

Du får hela tiden veta det senaste, till exempel att Birgitta Persson har köpt gamla hotellet och ska rusta upp det och ordna servering och pubaftnar där.