Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Shout Out Louds: "Vi skulle nog dofta myrra"

Det har växt på sig en del sedan de besökte Yran för sju år sedan. Indiebandet Shout out louds har numera rönt framgångar på internationell mark, turnérat med bland andra The Strokes i USA och släppt tre starka skivor. Vid senaste hotellbesöket blev de ombedda att inte kasta ut teven genom fönstret, men av publiken tas de emot med öppna armar.

#Vad var målet när ni började spela?

– Vi har aldrig haft någon plan direkt. Målet är väl alltid att kunna leva på det man gillar att göra, och dit har vi nått nu. Visst, det skulle vara kul att kunna göra fler skivor utan att behöva turnera så mycket mellan varven, men det är ju ingen hemlighet att det är så läget ser ut inom musikvärlden.

#Vad inspireras ni av?

– Vi tar influenser av det mesta men ofta snöar vi in på grejer och lär oss allt om det under perioder. Just nu är det mycket amerikansk västkust i turnébussen.

#Om ni hade obegränsad budget på en konsert, vad skulle hända då?

– Haha, något stort och hemligt, kanske ett tunnelsystem. Eller nej, vi skulle integrera fler sinnen. Ta med lukt och känsel på något sätt. Vi skulle nog dofta myrra.

#Vad hände senast ni besökte Östersund?

– Eric och Ceasar från Florence Valentin gjorde ett bus och bytte skyltar på logedörrarna, fast det slutfördes aldrig.

#Har ni blivit för gamla för sådant nu?

– Nejdå...

Shout Out Louds, Badhusparken, torsdag.