Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Seniornet Östersund

Seniornet Östersund höll den 24 mars årsmöte på Pelarsalen i Östersund. Ordförande Alf Josefsson hälsade samtliga välkomna såväl medlemmar som gäster. Totalt var det 66 personer.

Ordförande redogjorde för klubbens studieverksamhet och kulturarrangemang som genomförts under fem år. Totalt 163 studiecirklar med 3218 studietimmar och 1272 deltagare.

NBV tackade genom Kjerstin Berggren Seniornet Östersund för fin verksamhet och som symboliskt tack överlämnades en blomma till ordföranden.

Information lämnades om Seniornets program för att minska den digitala klyftan, att hjälpa seniorer komma i kontakt med myndigheter och organisationer.

Som representant vid Seniornet Swedens årsmöte i Stockholm den 22 april utsågs Alf Josefsson.

Ordförande tackade studieledarna för det gångna verksamhetsåret och lämnade chokladaskar till Ann-Marie, Ingrid, Leif, Conny, Jörgen och Alf.

Utöver sedvanliga årsmötesförhandlingar informerade apotekschefen Jasmine Olbrant kring apotekens verksamhet samt om blodtrycksmätning som kan ske utan särskild anmälan.

I samband med kaffestunden efter årsmötet överlämnades ett USB-minne på 4 GB till varje deltagare.

Styrelsen fick efter årsmötet följande utseende: Alf Josefsson, ordförande, Karl-Olof Larsson, sekreterare, Gunnar Gunnarsson, kassör och som ledamöter: Krister Rubensson och Ove Gryckdal.