Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Seniornet Östersund

Seniornet Östersund arrangerade vårträff för medlemmar onsdagen den 5 maj i Pelarsalen i Östersund.

67 personer deltog. Ordförande Alf Josefsson gav en kort information från Seniornet Swedens årsmöte i Stockholm.

Ann-Mari Jonsson demonstrerade hur man städer i sin dator genom bland annat diskdefragmentering och diskrensning. Det är också viktigt att städa sin e-post genom att ta bort överflödiga brev. Ann-Mari visade via datorn hur detta skulle gå till.

Leif Pettersson berättade hur man för över bilder från kameran till datorn och vad man bör tänka på i detta sammanhang. Leif har god erfarenhet både när det gäller fotografering som att behandla bilder i datorn.

Ann-Mari talade om höstens cirklar samt visade en preliminär planering. Det är fritt fram att anmäla sig till önskad cirkel med start i september.

Dagen avslutades med kaffe eller te och smörgås. Vid borden fanns anmälningslistor. Utlottning av choklad till några personer uppskattades.

Ordföranden avslutade med tacka alla besökare samt överlämnade en chokladask till Sture Jonsson för mycket aktiv insats vid alla träffar och årsmöten.