Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Segerraden förlängd för Järpen - besegrade Tandsbyn

3–4 (1–1) blev resultatet när Tandsbyn och Järpen möttes på Tandsbyn Nya IP på fredagen. I och med detta har Järpen hela fem raka segrar i division 4 Jämtland/Härjedalen herr i fotboll.

– En tuff och svängig bortamatch där vi trots allt segrar rättvist. En dålig gräsplan som inte gynnade vårt spel och där jag inte är nöjd med vårt positionsspel över banan där vi spelar med mer hjärta än hjärna. Att släppa in tre mål när vi hållit nollan 320 minuter innan denna match är inte bra, men tre poäng är det som räknas och vi fortsätter vårt arbete mot att nå division 3, kommenterade Järpens tränare Petter Magnusson.

Bakom de tre poängen för Järpen låg mål från Adrian Hedström, Andreas Engström, Petter Magnusson och Jorge Christian Chirinos Perez, medan Fredrik Palmäng Esbjörnsson 2 och Viktor Malmsten gjorde Tandsbyns mål.

Tandsbyn ligger på femte plats i tabellen efter matchen, medan Järpen är på tredje plats.