Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Seger för Ope 2 efter tuff match mot Offerdal

Ope 2 vann hemmamatchen mot Offerdal på torsdagen. Detta trots att Offerdal knappade in på Ope 2:s halvtidsledning, 3–1, efter en uppryckning i andra halvlek. Matchen i division 4 Jämtland/Härjedalen herr slutade 4–3 till Ope 2.

Offerdals tränare Håkan Modigh tyckte så här om matchen:

– Vi gör en fullständig plattmatch, är inte på tå från start och det gör att hemmalaget går till halvlek i ledning. Trots en viss förbättring i andra halvlek så når vi inte ikapp dem och totalt sett vår överlägset sämsta match för säsongen.

Ope 2:s mål gjorde av Filimon Angosom och Jefferson Camilo Cupitra Carrillo 3, medan Christoffer Fryklund gjorde alla målen för bortalaget.

Med fyra omgångar kvar är Ope 2 på åttonde plats i tabellen, medan Offerdal fortfarande leder serien, två poäng före Järpen.

Nästa gång lagen spelar i serien är fredag 6 september. Då möter Ope 2 Östersund U på Jämtkraft Arena 19.15. Offerdal tar sig an Tandsbyn borta 18.00.