Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Seger för Häggenås hemma mot Östersund 3

Annons

Hemmalaget Häggenås tog hem de tre poängen efter seger mot Östersund 3 i division 3 Jämtland/Härjedalen i fotboll. 3–1 (2–0) slutade matchen på tisdagen.

– Äntligen fick vi ut och spela hemma på Tigervallen, extra kul att vi fick kliva av planen som segrare. I första halvlek är det vi som styr spelet och vi har många bra spelsekvenser med flera målchanser. 1–0 kommer efter ca halvtimmen spelad genom Rut Lindvall och assist till Erica Öhlin. 2–0 kommer bara någon minut efter, även detta mål gör Rut men denna gång blir hon framspelad av Ella Handler. IFK gör mål bara sekunder in i andra halvlek. Men efter tjugo minuter har vi lyckats få tillbaka övertaget och vi har rätt bra koll på våra motståndare in till slutet. 3–1 görs efter en mycket bra slagen hörna av Maria Andersson, bollen slås in av en IFK spelare i mål, kommenterade Häggenås tränare Madelene Norman.

Målgörare för Häggenås var Rut Lindvall 2, medan Östersund 3:s mål gjordes av Ida Jönsson. Ett av Häggenås mål var ett självmål.

För Häggenås gör resultatet att man nu ligger på tredje plats i tabellen, medan Östersund 3 är på åttonde plats.

I nästa match möter Häggenås Hede/Vemdalen hemma på söndag 16 juni 15.00. Östersund 3 möter Berg torsdag 13 juni 19.00 hemma.

Annons