Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Sean Banan skakar rumpa för skidåkare

"Var stolta över den ni är!".

Sean Banans show på Vemdalsskalet i fredagskväll bjöd på mycket rumpskakande men också ett positivt budskap till de många fansen.

– Sean Banan är toppen, säger Albin Englund, 7, från Östersund.

Det var full fart från början när Sean Banan tog över scenen på Högfjällshotellet i Vemdalsskalet fredagskväll. De vilt jublande sju, åtta och nioåringarna bjöds på flera av Sean Banans numera nästan klassiska hits, som "Gott nytt jul" och "Copacabanana". Artisten hann också med att skaka rumpa, något av Sean Banans eget signum.

Men mitt i allt showande, skuttande och hoppande så har ändå artisten ett positivt budskap. Många är säkert de lärare, ungdomsledare och andra som önskar att de kunde få samma uppmärksamhet och entusiasm hos ett gäng lågstadielever som Sean Banan lyckats med. Och det känns till och med äkta när Sean Banan, eller Sina Samadi som han egentligen heter, berättar hur han hämnades på sina mobbare. Inte genom att sänka sig till deras låga nivå, utan genom att vänta ut dem, bli en populär artist, och få deras barn tvinga sina föräldrar att köpa hans skivor.

"Klaga inte över det ni är missnöjda över utan visa upp det ni är stolta över", uppmanar Sean Banan barnen innan han själv utropar "Jag har Sveriges finaste rumpa!"

Så där, högt och lågt i samma påse, lite som gott och blandat. Och roligt, både för barn och vuxna.