Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Sean Banan och Adams-Ray för fjällpubliken

Vintersäsongens nöjen har dragit i gång både i Åre och Vemdalen. Mellandagarna färgas av röjig after ski, dansband och hiphop.

Annons

Klassiska Dippan heter numera Verandan Åre och drivs av TMN i Åre AB som sedan 10 år även driver Bygget. Stället satsar på after ski fem, sex dagar i veckan samt restaurang och bar med sportinriktning. Under mellandagarna tar partybandet Marmeladorkestern hand om after ski-gästerna.

Nattklubben Bygget arrangerar stort juldagsparty. Sedan dyker flera heta artister upp, bland andra Redline Records med Salazar Brothers, Stor & Linda Pira, Daniel Adams-Ray, innan 2013 avslutas med två nyårsfester, en förfest kvällen innan och ett nyårsparty med temat glitter och glamour på själva nyårsafton.

Vill man möta flera av länets musiker och sångare ska man bege sig till Copperhill mountain lodge där bland andra Johanna och Micke Klemmé står för liveunderhållningen.

På Vemdalsskalet laddar man också för hålligång. På juldagen gästas hotellet av dansbandet Mickeys orkester, från Aspås, med sångerskan Mia Sandström. Den 27 december sveper komikern, skådespelaren, sångaren och dansaren Sean Banan in. På nyårsafton blir det after ski med Bad Influence, pianobar med Tony Westland och dans.