Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Se till folkets bästa!

På Text-TV skrivs att vi är 438 000 arbetslösa, motsvarande 9,8 procent. Det är ganska mycket och inte tror jag Alliansen ser på det som nåt negativt. Det blir ju mer konkurrens om jobben och löner och facket kan ju hållas nere på det sättet. Men man måste ändå ställa sej några frågor. I samband med EU-inträdet så fick man ju höra att vi hade för låg arbetslöshet jämfört med övriga EU. Det måste väl vara nåt bra eller?

Sen en fråga till som snurrar runt i huvudet då det gäller samma sak. Varför har det jobbats så hårt på att få död på till exempel det småskaliga jordbruket i glesbygden. Det var många som hade jobb där, både direkt och indirekt. Undra hur många som har blivit arbetslösa i vårt län av det här. Jordbrukare liksom de som hade jobb tack vare vi hade jordbruk. Varför ska glesbygden tryckas ner och hållas nere?

Jag tror personligen att Sverige skulle klara sig mycket bättre om våra folkvalda såg till folkets bästa och inte storfinansens bästa.Det Svenska folket bor i hela landet och bör väl få göra det.Vi behövs även vi i glesbygden. Inte bara de höga tjänstemännen i storstäderna.

Micke G

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel