Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Se Entombeds unika spelning

Ett death metal-band, en kammarkör och en symfoniorkester. Se den unika konserten här.

Vi är väldigt glada att meddela att Arbetarbladet kommer att livestreama den unika konserten med Entombed och Gävle Symfoniorkester och Forsbacka Kammarkör på lördagskvällen.

Under namnet Classic Metal Crunch kommer Entombeds originalmedlemmar Alex Hellid (gitarr) och Uffe Cederlund (gitarr) och den tidigare sångaren Orvar Säfström att återförenas för att framföra det klassiska albumet Clandestine i sin helhet, i arrangemang av Thomas von Wachenfeldt (som också medverkar på bas).

Vid konserten medverkar även Sorcery och de två lokala banden Apocalypse Orchestra och Faustus.

– Vi hade länge velat få till en livesändning av den här konserten så att fler kan få möjlighet att titta, säger Alex Hellid inför konserten.

Arbetarbladets nöjesredaktör Sofia Juvel är nöjd med att tidningen fått möjlighet att genomföra denna exklusiva livesändning.

– Vi är otroligt glada att vi kan erbjuda alla våra läsare chansen att få se detta unika möte. Entombed är riktiga metalpionjärer och har fans över hela världen.

Läs mer på arbetarbladet.se