Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

SD stängs ute

Benny Tronsson (M) avslöjar i LT den 17 november att man på order från partiledningen blivit tillsagd att inte samarbeta eller samverka med SD.

Detta har vi inom SD anat länge.

I den politiska korrekthetens land, Sverige, får inget som helst positivt sägas om SD, utan vi skall förtalas, beljugas, förlöjligas och på alla sätt motarbetas.

Att på detta sätt diskriminera ett demokratiskt parti som SD är ett hån och en kränkning mot de c:a 330 000 personer som röstade på SD i valet.

I Härjedalen var SD det parti som gick mest framåt jämfört med valet 2006. Detta retar tydligen gallfeber på de etablerade partierna och man går så långt att man stämplar oss som rasister!

Faktum är att vi accepterar dessa som på ett lagligt sätt kommit till Sverige, sköter sig och betalar skatt.

Vi har flera invandrare i partiledningen bland annat. Däremot är vi kritiska till massinvandringen. När de etablerade partierna framför detta är det ingen som reagerar men när SD säger samma sak är vi rasister. Kommentarer överflödiga!

Jag utesluter inte att att Benny Tronsson hellre skulle samverka med Vänsterpartiet med dess tidigare samröre med kommunismen än med SD.

Ingegärd Fjällgärde,

SD, Härjedalen

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel