Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

SD:s kärleksbudskap

Den oro som drabbat Gertrud Abramsson och Mikael Abramsson, och övriga, kan inte härledas till Sverigedemokraternas lika värde för alla i vårt kära land. Men våra flyktingar boende i våra ghetton måste med det snaraste bli accepterade och respekterade som medborgare i ett fritt Sverige! Att leva, som fallet i Malmös Rosengård, kommer aldrig i debatt för de tidigare etablerade partiernas stora skamliga medverkan utan tystas ner! SD har öppnat för en djup debatt med tillhörande respekt för allas lika värde och nu har det äntligen kommit i massmedia som är avsikten och verkligen lyckats!

Sverigedemokraternas kärlek till alla människor kräver omgående hjälpinsatser för en dräglig tillvaro tillsammans med alla, märk alla!Därför kan vi inte fortsätta med utökat antal förtvivlade som efter flera års väntan på asyl blir utvisade under omänskliga former. Nu måste vi stänga dörren och ta till vara på de problem vi har  och därefter fortsätta med att öppna vår dörr, för flyktingar, under organiserade förhållanden i ett kärleksfullt handlande och bemötande.

Är detta rasism så får det stå för ett oförstånd gällande våra människors allra bästa.

Åke Durre (SD)

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel