Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

(SD) inga nazister

Läser ofta hur Kalle Olsson och Svante Säwén i på ledarsidan i LT förfäras över Sverigedemokraterna och deras uppåtgående opinionssiffror. Ni har inte ställt Er frågan varför, utan provar att med pennans makt försöka förvilla medborgarna att allt med flyktingar och invandring är så fantastiskt. Jag har själv inte den erfarenheten utan ser verkligheten lite annorlunda.

Eftersom jag alltid värnat om de svaga i samhället är jag självklart inte motståndare till invandring, men frågan kanske inte ska vara så fanatiskt belyst att så fort man slår upp en tidning eller ser ett nyhetsprogram som handlar om flyktingar/invandring så framställs alla som röstar på SD som våldsbejakande nazister.

Självklart är det inte så utan det handlar om vanligt folk som vill se en förändring.

Jag har alltid röstat på S men kommer tills vidare rösta på SD och det vet jag många som tänker göra för vi vill att invandringspolitiken ska ändras så vi ser över hur många som samhället kan ta emot och hjälpa utan att det går ut över dem som redan tidigare är medborgare för att undvika konflikter mellan olika grupper.

Någonting är fel i dagens samhälle.

S skyller på sittande regering men det här började redan när S hade makten.

Inget våld

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel