Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Schlager-SM passar perfekt

Vi har en bra skidstadion, en bra fotbollsarena och är på väg att få en bra isarena för hockey och bandy med mera samt en mycket modern gymnastikhall. Allt inom samma område. Det gör att man från andra håll vill komma hit för att träna och spela matcher, men också tillsammans med anhöriga uppleva annat och då skulle till exempel en konsertlokal i Exercishuset vara ett alternativ.

Lägg sedan till Gustavsbergsbacken och Ladängen som redan är bra och genom en fullständig sammanbyggnad blir än mer attraktiv. Få städer, om ens någon, kan inom ett så begränsat område centralt erbjuda dessa möjligheter och lägg sedan till att vi har revy- och teaterverksamhet, mathantverk, en fin stadskärna, Storsjöcupen, Storsjöyran, Medvinden, skridskooval på campus, området vid Svartsjöarna, båtliv och mycket annat.

Så nog skulle väl ändå en deltävling i Melodifestivalen sitta som en smäck i den här miljön.

Det fina är dessutom att förutom konsertlokal finns det mesta som det bara är att efterhand vidareutveckla.

Vi vet i dag att event och upplevelser är den snabbast växande näringen så vad är egentligen ett OS mot det här? Jo faktiskt bara en engångsföreteelse.

KM

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel