Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Sätt stopp för attacker på din arbetsmiljö

På EU-nivå stödjer Moderaterna just nu ett förslag om att nio av tio företag ska kunna undantas från kravet på en bra arbetsmiljö för oss anställda. Det ligger på EU-kommissionens bord. Med argument om att det blir mindre ”regelkrångel” vill de försämra.

Högern river ned det som vi alltid har kämpat för; en bra, trygg och säker arbetsmiljö. Som om det inte var nog med de försämringar som moderaterna har ägnat sig åt i Sverige, inte minst efter ett nedlagt Arbetslivsinstitut och kraftiga nedskärningar på Arbetsmiljöverket och företagshälsovården.

Det duger inte. Vi behöver fackliga regeringspolitiker som Gunnar Sandberg (s), som sätter stopp för regeringens försök att attackera våra rättigheter. Rösta senast den 14/9 2014 för en Arbetarevänlig regering. För din och min arbetsmiljö.

Roger Kristofersson, IF Metall Mellersta Norrland

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel