Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Sarah Jessica Parker byter city mot landet

I maj är det dags för ”Sex and the city 2.” För de som inte orkar vänta kommer Sarah Jessica Parker i den romantiska komedin ”Har du hört ryktet om Morgans? ”

Annons

I filmen spelar Sarah Jessica Parker och Hugh Grant ett gift par som separerat, men efter att bevittnat ett mord tvingas leva tillsammans ute på landet och gå under jorden som en del i ett vittnesskyddsprogram. Paret tvingas byta stadslivet i New York mot landsorten i Wyoming.

En mardröm, om det skulle hända Sarah Jessica Parker i verkligheten:

– Jag skulle inte fixa att leva anonymt ute på landet. Jag föredrar den anonymitet som man kan få i en storstad, säger Parker, som trots det menar att hon alls inte har någonting emot livet på landet.

Paret Sarah Jessica Parker och Matthew Broderick har ett hus på Irland dit de ofta åker.

”Har du hört ryktet om Morgans?” får ursäkta, men det som gjort Sarah Jessica Parker världsberömd är ”Sex and the city”, först tv-serien och sedan filmen. I vår kommer uppföljaren. Blir det någon tredje film?

Sarah Jessica Parker skrattar.

– Det talar vi inte om. Redan när vi gjorde den första filmen så avhöll vi oss från att tala om en eventuell fortsättning. Det viktiga nu är att vi försökt göra en film som folk är redo att lämna sina hem för.

Men även om vi där åter kommer att möta modeikonen Carrie är Parker mycket noga med att påpeka hur olik sin rollfigur hon är.

– Folk undrar hur ofta jag inte klär upp mig. Svaret är: varje dag. Jag har tre barn, jag är en hårt arbetande mamma. Det vore otroligt fånigt om jag skulle klä upp mig när jag ska ta barnen till skolan och måste vada genom högar av snö och hundskit.

Det senaste året har Sarah Jessica Parker gjort två filmer och fått tvillingar. Hon säger att hon lägger livspusslet som alla andra.

– Jag försöker balansera allt det här och lyckas lika bra eller dåligt som alla andra arbetande mammor gör.

Och nu ska hon leva upp till sitt nyårslöfte. När allt pr-jobb kring ”Sex and the city 2” är över blir det en lång ledig sommar med man och barn.

– Jag har jobbat stenhårt under 2009. Mitt nyårslöfte är att vara mer med min familj, säger hon.

– Inget nytt filmjobb förrän i höst. Och nej, jag kan inte säga vad det är ännu.

Mer läsning

Annons